Welkom
Algemeen
Wandelen
Fietsen, motor rijden
Pension
Groepsruimte
Prijzen en data
Fotoboek
Routebeschrijving
Linkpartners

Bereikbaarheid:

GPS coördinaten: 46° 29'12.4"N  5° 37' 38.3"E
(46.48678/5.62730)

Met de auto:

via de A 31 naar Dijon, vanaf Dijon via de A 39 naar Dole, Lons le Saunier waar u de autoweg verlaat en de rondweg volgt tot de rotonde waar u Geneve, Pontarlier ziet aangegeven. Deze neemt u, bij de volgende rotonde gaat u meteen naar rechts naar Orgelet. In Orgelet de rotonde bij de kerk derde afslag nemen en meteen daarna rechtsaf richting Sarrogna. Deze weg aanhouden tot u linksaf kunt slaan naar Marangea. Midden in het dorp kunt u Atelier Le Niocraux niet missen.

Met de trein:

Op de volgende site http://www.nshispeed.nl/nl/internationale-treinplanner kunnen mensen nagaan hoe te reizen vanaf hun woonplaats naar Lons. Ik heb het een beetje bekeken en volgens mij gaat deze verbinding dus vanaf Rotterdam naar Brussel en vervolgens naar Lyon) tweemaal per dag. Er zijn ook andere manieren,maar dan ga je met de Thalys naar Parijs en dan heb je daar een overstap naar een ander station. Tickets zijn eventueel via de site van de TGV te bestellen,en dat gaat goed, hoewel ik de site wel onoverzichtelijk vind. In Lons kunt u door ons opgehaald worden. 

 

 

 

 

 

 

kaartje frankrijk

 

Met het vliegtuig:

Geneve of Lyon, vandaar met de trein naar Lons le Saunier, waar u door ons opgehaald kunt worden.

Aankomst en vertrek:
Wij verwachten u op zondagmiddag, tussen 17.00 en 19.00 uur. Om 19.30 uur, serveren wij een diner, of een warm en koud buffet. Uw verblijf eindigt op zaterdagochtend na het ontbijt. Bij een verblijf van 2 weken is de overnachting van zaterdag op zondag gratis. Er wordt op zaterdag niet voor u gekookt. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met een van de restaurants in de buurt.