Welkom
Algemeen
Wandelen
Fietsen, motor rijden
Pension
Groepsruimte
Prijzen en data
Fotoboek
Routebeschrijving
Linkpartners
 

Pension:

2pers eerste

 

Le Niocraux in de Franse Jura is een uitgelezen stek om even een weekje lekker te ontspannen en bij te tanken. De afstand tot Utrecht is 800 km. en tot op 30 km. van Marangea kunt u van de autoweg (A 31) gebruik maken. Daarom is Marangea voor iedereen in 1 dag te bereiken. Eigen vervoer is wel raadzaam, omdat er geen openbaar vervoer in de buurt is. In ons huis hebben wij op de tweede verdieping 4 gastenkamers, elk met eigen sanitair, voor 1 tot 4 personen. Op de eerste verdieping zijn 2 gastenkamers, 1 voor 2 personen, met eigen wastafel, en 1 voor 4 personen. Een extra ruimte met wastafel, een douche en een w.c. voor deze kamers zijn in de hal naast de slaapkamers.

 

eetzaal

 

In de Jura zijn vele mooie plekken een bezoekje zeker waard. De Jura wordt nog niet overspoeld door toeristen en is daarom nog een oase van rust, ruimte en schone lucht. Een aanrader om eens heerlijk te relaxen.

 

 

 

Tussen 15 april en 15 november kunt u bij ons in een van de gastenkamers verblijven op basis van half- of volpension. De maaltijden zijn heerlijk en gevarieerd. Ook in de zomer tijdens het cursusseizoen hebben wij altijd enkele plaatsen vrij voor u. Er zijn een grote eetzaal - salon met open haard, een serre en een groot terras binnen onze ommuurde tuin.

 

bloemen tuin

 

U kunt direct vanuit het huis schitterende wandelingen maken door bossen en bergen. Wandelroutes en kaarten zijn aanwezig. Verder geven wij u graag uitleg en tips. Voor de geoefende sportfietser is de Jura een ideaal fietsgebied. Ook voor hen hebben wij kaarten en routes.


2pers tweede