Welkom
Algemeen
Wandelen
Fietsen, motor rijden
Pension
Groepsruimte
Prijzen en data
Fotoboek
Routebeschrijving
Linkpartners

Groepsruimte, cursusruimte:


Het is ook mogelijk om ons centrum als groepsruimte voor een week te huren om bijvoorbeeld een familie of vriendenreunie te organiseren. Bovendien is ons centrum uitermate geschikt voor het organiseren van cursussen. Zowel binnen als buiten is hiervoor voldoende ruimte beschikbaar. Achter ons huis ligt een grote ommuurde tuin van 500 m met een mooi, royaal, zonnig gelegen terras. Achter de muur ligt een terrein van 3000 m waar bovendien nog gekampeerd kan worden. Een ruime eetkamer met open haard en zithoek waar u gezellig kunt eten, ontspannen, lezen, spelletjes spelen.

poppenmakers

U kunt deze ruimtes huren op basis van half of volpension. Neem daarvoor even contact met ons op. Ook wanneer u speciale activiteiten in de buurt wilt organiseren, zoals watersportlessen, mountainbiketochten, paardrijden: lessen of buitenritten, neem dan contact met ons op, er is veel mogelijk in de omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

expositie

 

groep tot 10 personen:

4 slaapkamers met elk eigen sanitair + keuken + eetzaal - salon + eventueel cursusruimte

groep tot 16 personen

6 slaapkamers, waarvan 4 met eigen sanitair en 2 met gezamenlijk sanitair + keuken + eetzaal - salon + eventueel cursusruimte groep tot 25 personen: hetzelfde als bij 16 personen + vakantiehuis met 3 slaapkamers + keuken -woonruimte (met open haard) 1 douche en 1 w.c.

 

 

 

 

 

e-mail:niocraux@yahoo.fr